Pályáink

Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha csapatoddal sikerrel teljesítitek a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Nektek hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvassatok a jelekből, kössétek össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézelődjetek, ha valóban látni akartok! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Szegedet!
És hogy honnan indul a játék? Sajnos nem árulhatjuk el, de ha már minden megvan hozzá, akkor a Nyugi Kertben (Vitéz u. 28.) - vasárnap kivételével -egy bambi mellett átbeszélhetitek a csapattal közösen... ;)

Kezdődhet a beavatásod?

Logika
Kaland
Hossz
2-6 fő
2-3 óra
2,5 km
8-88 év
NON STOP
9 990 Ft.
A Harlequin-kód
A Harlequin-kód

Nicsak-nicsak, ki van itt?

Hallottam már pletykákat arról, hogy van egy csapatnyi önjelölt hős, akik megpróbálják meghiúsítani zseniális tervemet, hogy ellopjam a világból a színeket. Gondolom te is ezek egyike lennél. Gyerünk-gyerünk, csak rajta, próbálkozz nyugodtan! Nem mintha lenne bármi esélyed, hiszen nincs a világon senki, aki olyan okos, mint én!

Szerencsédre nagyvonalú vagyok, ezért felajánlok egy fogadást. Ha meg tudsz oldani néhány feladványt, megtarthatod a színekkel teli unalmas életed. Viszont, ha nevetséges próbálkozásod kudarcba fullad, akkor magammal viszem a világból az összes színt, így az életed csak fekete és fehér lesz. Muhaha!!

2024. júniusában már tesztelhető!

Logika
Kaland
Hossz
2-6 fő
1,5-2 óra
2 km
NON STOP
8-88 év
9 990 Ft.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.