Csapatépítés

Ha egy rendhagyó csapatépítésre vágytok, és már lejátszottátok valamennyi ParaPark pályát, ne csüggedjetek a ParaPolyval hasonló kihívásokban lesz részetek. Ötvözzétek a városnézést a csapatjátékkal, törjétek a fejeteket séta közben a következő feladaton, ha pedig elfáradtatok nyugodtan üljetek le egy kicsit gondolkodni egy kávé vagy sör mellett. Ha több csapatnyi munkatárssal szeretnétek játszani előttetek a lehetőség, hogy kiderítsétek melyik csapat szokott össze a legjobban. Igaz, egy szabadulószobához képest itt nem csak a leleményességetekre van szükség, de az is számíthat, hogy ki mennyire tud vagy akar gyorsan sétálni. 

Legyetek gyorsak vagy kényelmesek, összeszokottak vagy szinte idegenek egymásnak mindenképpen megismeritek egymás rejtett értékeit. Ha pedig valahol elakadnátok szusszanjatok egyet és tartsatok egy csapatértekezletet egy frissítő mellett a játék közben utatokba eső bármelyik vendéglátóhelyen.

Mire vártok? Nevezzetek be Szeged legrejtélyesebb társasjátékába! 

parapoly, szeged, társasjáték

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.