GYIK

Mi az a ParaPoly?

A ParaPoly a város legrejtélyesebb társasjátéka, ahol Te vagy a főhős és az egész város a játéktábla. Ha mindig izgalommal töltött el milyen lehet egy társajáték belülről szemlélve, a diszletek között, akkor a ParaPoly-t Neked találtuk ki. Saját nézőpontból élheted át a kalandokat, fejtheted meg a rejtvényeket egy kényelmes városi séta közben.

Hogyan működik?

A ParaPoly-hoz első sorban egy csapatra van szükséged, ami legalább 2, maximum 6 fő lehet. Ha a baráti társaságot összeszedtétek, a következő lépés, hogy jegyet vegyetek, amit a weboldalunkon tudtok megtenni. Amennyiben mielőbb játszani szeretnétek a jegyvásárlás oldalon kattints a „Saját részre” gombra. Töltsd ki az adatokat, válaszd ki a fizetési módot, fogadd el az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót, majd nyomj a jegyvásárlás gombra. Hamarosan küldjük a további lépéseket a jegyvásárláskor megadott e-mail címre. Ha pár percen belül nem érkezik meg, akkor érdemes megnézni a spam mappában, hátha kiszűrte a rendszer. Ha kártyás fizetést választottál, akkor a fizetés után azonnal küldi a rendszerünk a számlát és a további teendőket. Utalásos fizetés esetén az összeg beérkezése után kapod meg az értesítést. Fizetés után már kezdődhet is a játék, innét számítva 72 órád van a rejtélyek megfejtésére. Ekkor megkapod a webszerverünk internet címét és a belépési adatokat. Itt kell belépned a megadott adatokkal és már látod is az első feladatot. A játékhoz még szükséged lesz a kiválasztott pályához tartozó vaktérképre. Ezeket az alábbi helyek egyikén tudod begyűjteni. A vaktérkép körül találod a játék állomásait (Stációkat) akárcsak egy társasjátok tábláján. Ezeken kell egymás után végig menned, miközben fizikailag is bejárod Szeged belvárosát. Minden állomáshoz használnod kell a vaktérképet, és a szerverünkön kapott információkat. Az állomás megfejtését is a szerverünkön tudod elküldeni. Amennyiben helyes a megfejtés, pár másodpercen belül kapod a következő állomás feladványát. Járd végig valamennyi stációt, fejtsd meg a rejtvényeket, közben pedig ne csak nézz, hanem láss is. Ha kellően leleményesek vagytok kalandotokat biztosan siker koronázza!

Mennyibe kerül?

A játék 8.999 Ft-ba kerül egy csapat részére, amely legalább 2, maximum 6 főnek ajánlott.

Kik vehetnek részt?

A játékon akárki részt vehet, aki szereti a kalandokat, nem ijed meg 2-3 km sétától és szeret csapatban játszani. Korhatárt nem nagyon szabunk meg, de a gyerkőcök egyéni érettségétől függően kb. 8 éves kortól ajánljuk családi programnak, 12 éves kortól pedig akár önállóan is. Helyismeretre nincs szükségetek, így bárki lejátszhatja akár egy rövid szegedi kirándulás alkalmával is, de természetesen a tősgyökeres szegedieknek is tartogatunk kihívásokat.

Milyen eszközök kellenek hozzá?

A játékhoz nincs másra szükségetek, mint a pályához tartozó vaktérképre, egy kellően feltöltött okostelefonra kb. 100MB mobilnettel és egy buta tollra. Persze nem árt, ha van rajtatok egy kényelmes cipő is ;)

Hogyan tudom kifizetni a ParaPoly jegyet?

ParaPoly jegyedet online tudod kifizetni bankkártyával, PayPal fiókkal, vagy banki átutalással. A kiválasztott fizetési módról a szükséges információkat (pl. utalás esetén számlaszám) e-mailben küldjük. Ha megvetted a jegyet, és bankkártyás vagy PayPal fizetést választottál és valamiért nem sikerül a jegy igénylésekor kifizetned, nem kell aggódni, ezt később is meg tudod tenni a rendelésről szóló levélben a kártyás fizetés gombra kattintva. Mivel személyesen nem találkozol a ParaPoly csapattal, így készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Mennyi ideig tart a játék?

A játék hossza alapvetően rajtatok múlik, de érdemes min. 2,5 órát számolni a kalandra. Várhatóan ennél hosszabb lesz, attól függően, hogy hányszor álltok meg nézelődni, kávézni, ebédelni stb. Arra figyeljetek, hogy a jegyvásárlástól számítva max. 72 órátok van befejezni a játékot.

Kérhetek segítséget, ha elakadok? A játék közben lesz élő kontakt?

A feladatokat próbáltuk egyértelműen kitalálni, ill. egy hosszabb tesztelési fázison is túl vagyunk, tapasztalatunk szerint rövidebb-hosszabb agytorna után mindenki meg tudja fejteni a feladványokat. Ha esetleg mégsem juttok a titok nyitjára, akkor kérhettek segítséget, aminek a módját minden állomás feladatának a leírásában megosztjuk veletek.
Ha pedig már a végső kétségbeesés szakaszába értek egy-egy feladatnál, akkor a +362066PPOLY számon elértek minket. ;)

Mi történik, ha a játékunkat az időjárás miatt félbe kell szakítani?

A ParaPoly non-stop játék, bármikor elkezdhető és félbe is szakítható, de a jegyvásárlástól számítva max. 72 órátok van a rejtélyeket megfejteni. A 48 órás időkorlátot nem tudjuk meghosszabbítani, ezért figyeljetek az időjárásra és csak akkor kezdjétek el, ha biztosan be is tudjátok fejezni 3 napon belül. Ha mégis valami elháríthatatlan problémába ütköztök, írjatok e-mailt, és biztos találunk valami megoldást!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.