Jegyvásárlás ParaPoly Ajándékba

A város legrejtélyesebb társasjátéka

ahol Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla. Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Nincs másra szükséged, mint néhány barátra, egy okostelefonra némi mobilnettel, és egy buta tollra. Ha kellően leleményesek vagytok kalandotokat biztosan siker koronázza!

Első pályánk a "Szabadulók rendje - A beavatás" már játszható!

Hogyan is működik?

Jegyet veszel

Amint eldöntötted, hogy játszani szeretnél, akkor városi társasjátékod kezdéséhez egy jegyre van szükséged, melyet a Jegyvásárlás gombra kattintva tudsz megvenni. A jegy egy egész csapat részvételét biztosítja, ami max. 6 fő lehet. A további instrukciókat (így a fizetés módját is) e-mailben küldjük, a jegyvásárláskor megadott e-mail címre.
A vásárláshoz különböző fizetési módok közül választhatsz: bankkártya, PayPal, átutalás, vagy akár az ajándékba kapott vócser.

Jegyvásárlás
Felkészülsz

Amint a fizetés megtörtént, e-mailben küldjük a további teendőket.
A játékhoz nincs másra szükség, mint egy okostelefonra kb. 100 MB mobilnettel, tollra és a pályához tartozó térképre. A térképet több vendéglátóhelyen is megtalálod a városban, ezeknek a listáját a jegyvásárlásról szóló e-mailben megtalálod. A kalandot bármikor megszakíthatod egy kávéval, ebéddel és persze az sem baj, ha a látnivalók előtt nem csukott szemmel mész el.

Játszol

A térképen található játékmezőket egymás után kell megfejtenetek, miközben fizikailag is elsétáltok az adott helyre. Az állomásokhoz kapcsolódó feladatot a webszerverünkre bejelentkezve kapjátok meg, és a megoldást is itt tudjátok elküldeni nekünk.
A játékra a vásárlástól számítva 72 órád van.

Híreink

Titkos rendi dokumentum
2020.03.01.
6518
Titkos rendi dokumentum

Ha már hozzájutottál egy ParaPoly jegyhez, akkor az aktiválás előtt nem árt, ha tudsz róla, hogy hol tudod...

{$TEXT.read_more|escape}
Karácsonyi Vócser 2023
2023.11.20.
3462
Karácsonyi Vócser 2023

Közeleg a tél, és vele együtt a Karácsony is.

Adj élményt ajándékba! Lepd meg barátaidat egy...

{$TEXT.read_more|escape}
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.